Een weekend weg naar de Belgische Ardennen

De prachtige streek van de Ardennen in België en Frankrijk is een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, rustzoekers en sportievelingen. Met een aantal uitstekende fietsroutes en geweldige wandelmogelijkheden biedt dit gebied een ideale bestemming voor je volgende vakantie of weekendje weg met familie/vrienden.

Boek je weekendje weg bij Ardennen Online.

Je vakantiehuisje in de Ardennen

Je kunt niet fout gaan met een vakantiehuisje in de Ardennen! Deze prachtige streek is niet alleen een uitstekende bestemming voor liefhebbers van de buitenlucht en geschiedenisfanaten, maar herbergt ook veel overheerlijke lekkernijen. Als je je batterijen wilt opladen of er even aan wilt ontsnappen-er gaat niets boven het binnenstappen in een van deze cottages waar de rust elke centimeter omhult.

Een weekend weg naar de Belgische Ardennen

De Ardennen is een plek waar je kunt wandelen, fietsen en kajakken. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook veel kastelen te bezoeken! Een tocht door een van deze grotten maakt je dag compleet met schitterende uitzichten diep in het Belgische bos-landschap. Middernacht zie je de sterren boven je schitteren zoals je nog nooit gezien hebt.

De Franse Ardennen zijn er ook nog

De Franse Ardennen is een verrassende streek in Frankrijk waar cultuur en natuur elkaar afwisselen. Als je graag buiten actief bent, maar ook graag door pittoreske stadjes slentert, huur dan een huisje bij de prachtige uitzichten van de Maasvallei; of bezoek historische stadjes met vakwerkhuizen die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te doen: proef Franse wijn onder het genot van ter plaatse gemaakt vers brood – en vergeet de kaas niet.

De mooiste vakantiehuizen in de Ardennen

Op zoek naar het perfecte vakantiehuis in België? Dan ben je bij Ardennen Online aan het juiste adres! De Ardennen zitten vol verrassingen er is zoveel schoonheid en geschiedenis te ontdekken en hoewel de Ardennen misschien een beetje als een vreemd land kan aanvoelen ligt het gebied natuurlijk gewoon in onze achtertuin. Dus geniet van de Ardennen en blijf je verbazen over al het prachtigs wat ons land te bieden heeft.