Phrozen Sonic Mini 4K

De Phrozen Sonic Mini 4K is een 3D-printer van het Taiwanese bedrijf Phrozen, die bekend staat om zijn hoge resolutie en snelle printsnelheid. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels en een bouwvolume van 130 x 70 x 130 mm is het een indrukwekkende machine voor zijn formaat. De Sonic Mini 4K gebruikt een LCD-scherm om vloeibare hars te belichten en uit te harden, wat resulteert in gedetailleerde en nauwkeurige prints.

Phrozen

Phrozen is een Taiwanees bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van 3D-printers. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de 3D-printindustrie, vooral vanwege de hoge kwaliteit en prestaties van hun printers. Phrozen richt zich op het bieden van oplossingen voor verschillende toepassingen, waaronder engineering, tandheelkunde en sieradenproductie. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatie en snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën, zoals hun Sonic-technologie voor snellere printsnelheden en de ontwikkeling van printers met hogere resoluties, zoals de Sonic Mini 4K.

Bekijk de Phrozen Sonic Mini 4K 3D-printer op FEPshop.

De kwaliteiten van deze kleine budget krachtpatser: Phrozen Sonic Mini 4K

De Phrozen Sonic Mini 4K heeft verschillende kwaliteiten die hem tot een indrukwekkende 3D-printer maken. Allereerst heeft hij een zeer hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels, wat betekent dat hij zeer gedetailleerde prints kan maken. Bovendien maakt de Sonic Mini 4K gebruik van de nieuwste LCD-technologie en een UV-LED-lichtbron, waardoor hij zeer snel prints kan maken met een hoge nauwkeurigheid. Dit resulteert in prints van hoge kwaliteit met een glad oppervlak en scherpe details. De printer heeft ook een relatief groot bouwvolume van 130 x 70 x 130 mm, wat betekent dat hij geschikt is voor het maken van prints van verschillende afmetingen. Daarnaast heeft de Sonic Mini 4K een eenvoudig te gebruiken interface en wordt hij geleverd met handige software, wat het printproces makkelijker maakt. Tot slot is de printer compact en relatief stil, wat betekent dat hij gemakkelijk in een thuiskantoor of een kleine werkruimte kan worden gebruikt zonder al te veel overlast te veroorzaken.

De kenmerken van de Phrozen Sonic Mini 4K

Kenmerk Omschrijving
Resolutie 3840 x 2160 pixels
Bouwvolume 130 x 70 x 130 mm
Technologie LCD-scherm met UV-LED-lichtbron
Printsnelheid Zeer snel en nauwkeurig
Oppervlaktekwaliteit Zeer glad en gedetailleerd
Gebruiksgemak Eenvoudig te gebruiken interface en handige software
Geschikt voor Engineering, tandheelkunde, sieradenproductie
Compactheid Ruimtebesparend ontwerp
Geluidsproductie Relatief stil

Bekijk de Phrozen Sonic Mini 4K 3D-printer op FEPshop.

Alternatieve 3D-printers

Elegoo Mars 2 Pro

Deze 3D-printer heeft ook een LCD-scherm en UV-LED-lichtbron en heeft een resolutie van 3840 x 2400 pixels. Het heeft een vergelijkbaar bouwvolume en is ook geschikt voor verschillende toepassingen.

Anycubic Photon Mono SE

Dit model heeft een resolutie van 3840 x 2400 pixels en een bouwvolume van 130 x 80 x 165 mm. Het maakt gebruik van de nieuwste monochromatische LCD-technologie en heeft ook een hoge printsnelheid.

Creality LD-002R

Deze heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een bouwvolume van 119 x 65 x 160 mm. Het maakt gebruik van een parallel lichtbron om prints te maken en heeft ook een vergelijkbare printsnelheid als de Phrozen Sonic Mini 4K.

Longer Orange 30

Deze printer heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een bouwvolume van 120 x 68 x 170 mm. Het maakt gebruik van een LCD-scherm en UV-LED-lichtbron en heeft ook een hoge printsnelheid.