Fixami reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Fixami reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Fixami reviews

Alle beoordelingen over Fixami op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Fixami reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Fixami

Fixami.be is een webshop die gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Het bedrijf is al sinds 2007 binnen de gereedschapsbranche actief onder de naam Fixami.be en levert professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen.

Inmiddels is Fixami.be een van de grootste e-commercepartijen binnen de online gereedschapsbranche. Fixami.be heeft een bijzonder ruim online assortiment, op het moment van schrijven 68.214 producten, waar nog dagelijks nieuwe producten aan worden toegevoegd. Wij hebben onder andere accu & elektrisch gereedschap, meetgereedschap, handgereedschap, tuingereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, en bevestigingsmaterialen voor in de bouw in ons assortiment. Naast topmerken als Makita, DeWalt, Bosch, Milwaukee, Metabo, Hitachi en Panasonic biedt Fixami.bemeer dan 200 andere merken aan welke allemaal hun eigen specialisme hebben.

Voor de professionals die liever hun gereedschap en toebehoren in een fysieke winkel kopen heeft Fixami.bel ook nog een showroom gevestigd op Jellinghausstraat 37 te Tilburg.

Fixami ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Fixami opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Fixami op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Fixami reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Fixami

9 / 10
Review Gorilla

De website van Fixami is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Fixami is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Fixami is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Fixami en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Teleurstellend

10 / 10
Jan

Maanden geleden een bouwstofzuiger Flex besteld en onmiddellijk betaald, maar werd nooit opgestuurd. Volgens Fixami betreft het een leveringsprobleem maar na drie maanden is dit probleem nog niet opgelost. Ondertussen blijft Fixami op de website beweren dat de bouwstofzuiger binnen de acht werkdagen geleverd wordt. Mijn melding daarvan aan de firma blijft onbeantwoord. Ondertussen heb ik onkosten door een bouwstofzuiger te moeten huren. Inhoudelijk blijft ook mijn mail hierover onbeantwoord. Na drie maanden wachten vraag ik terugbetaling. Dezelfde stofzuiger is niet voorhanden in de winkel waartoe ik mij richt, maar op de bestelling ervan hoef ik slechts twee werkdagen te wachten voor levering. Fixami dus heel teleurstellend!!

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Fixami

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Fixami een betrouwbaar bedrijf?

Fixami heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Fixami actief?

Fixami is vooral actief binnen de sector(en) webshops en wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Fixami gekregen? Dan kun je naar de website van Fixami gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.