123Tinki Academy reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

123Tinki Academy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

123Tinki Academy reviews

Alle beoordelingen over 123Tinki Academy op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle 123Tinki Academy reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over 123Tinki Academy

Met jarenlange ervaring op het gebied van puppy training is de online hondenschool Tinki Academy dé plek om een puppy op te voeden.

De online puppycursus ‘De eerste 180 dagen met je puppy’ is de meest uitgebreide online puppycursus van Nederland. Met 68 trainingsvideo’s (ruim 30 uur), 10 puppyboeken en een ontelbaar aantal tips, stappenplannen en handige oefeningen kunnen nieuwe puppy eigenaren hun puppy eenvoudig opvoeden.

Deelnemers krijgen bij aankoop levenslang toegang tot een speciale besloten groep waar puppy experts helpen bij vragen. Dagelijks worden er in Nederland 500 puppy’s gekocht en

Tinki is vastbesloten élke nieuwe puppy eigenaar te helpen bij de opvoeding.

123Tinki Academy ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over 123Tinki Academy opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van 123Tinki Academy op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

123Tinki Academy reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over 123Tinki Academy

9 / 10

De website van 123Tinki Academy is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. 123Tinki Academy is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

123Tinki Academy is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over 123Tinki Academy en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over 123Tinki Academy

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is 123Tinki Academy een betrouwbaar bedrijf?

123Tinki Academy heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is 123Tinki Academy actief?

123Tinki Academy is vooral actief binnen de sector(en) studie en opleidingen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van 123Tinki Academy gekregen? Dan kun je naar de website van 123Tinki Academy gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.