24Pharma reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

24Pharma reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

24Pharma reviews

Alle beoordelingen over 24Pharma op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle 24Pharma reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over 24Pharma

24Pharma is een online apotheek/drogist, die reeds meer dan vier jaar online actief is. Klantenservice en klanttevredenheid is voor hen een topprioriteit. Ze hebben meer dan 5000 reviews en scoren gemiddeld een 9 op 10. Hun customer service is te bereiken via chat, mail en telefoon. Daarnaast wordt alles, voor 16u besteld, de volgende dag geleverd, ook op zaterdag. Verzending is gratis vanaf € 39 aankoop in België en € 49.90 in Nederland.

24Pharma ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over 24Pharma opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van 24Pharma op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

24Pharma reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over 24Pharma

9 / 10

De website van 24Pharma is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. 24Pharma is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

24Pharma is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over 24Pharma en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over 24Pharma

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is 24Pharma een betrouwbaar bedrijf?

24Pharma heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is 24Pharma actief?

24Pharma is vooral actief binnen de sector(en) dieet & gezond en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van 24Pharma gekregen? Dan kun je naar de website van 24Pharma gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.