24S reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

24S reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

24S reviews

Alle beoordelingen over 24S op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle 24S reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over 24S

24S is het Parijse stijladres, onderdeel van LVMH Groupe en een onderneming die 250 merken aanbiedt, van de meest gerenommeerde Maisons ter wereld tot de meest opwindende opkomende hedendaagse labels. De aandacht voor detail waarmee elk stuk is geselecteerd, herinnert aan de curatieve geest van Le Bon Marché in Parijs, en vormt de basis voor de keuze van regelmatige exclusieve samenwerkingen met merken van Balenciaga tot AMI. 24S is een echte wereldwijde bestemming en verzendt naar meer dan 100 landen met een high-end service propositie, inclusief toegang tot Personal Shopper stijladvies en een op maat gemaakte messenger service met toegewijde begeleiding en aanbevelingen op maat van de beller om het perfecte cadeau of look te vinden.

Elke bestelling wordt verpakt in de iconische 24S-doos, voorzien van de initialen van de ontvanger, zodat het klaar is om cadeau te geven. De inmiddels befaamde "pop-up" is geliefd bij klanten van alle leeftijden en wordt dagelijks gedeeld op sociale media.

24S ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over 24S opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van 24S op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

24S reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over 24S

9 / 10

De website van 24S is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. 24S is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

24S is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over 24S en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over 24S

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is 24S een betrouwbaar bedrijf?

24S heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is 24S actief?

24S is vooral actief binnen de sector(en) mode en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van 24S gekregen? Dan kun je naar de website van 24S gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.