Aime Té reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Aime Té reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Aime Té reviews

Alle beoordelingen over Aime Té op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Aime Té reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Aime Té

Aime Té is de website voor eenvoudige en stijlvolle marmeren tafels. Ze importeren zelf het marmer uit marmergroeven in Spanje en Italië. Naast marmeren tafels, worden ook stoelen geleverd. Op termijn willen ze uitgroeien tot een van de meest trendy merken op het gebied van marmer en design. Eerlijke en kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Daarnaast bevat het assortiment salontafels, side tables maar ook bijzettafels.

Aime Té ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Aime Té opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Aime Té op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Aime Té reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Aime Té

9 / 10

De website van Aime Té is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Aime Té is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Aime Té is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Aime Té en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Aime Té

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Aime Té een betrouwbaar bedrijf?

Aime Té heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Aime Té actief?

Aime Té is vooral actief binnen de sector(en) webshops en wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Aime Té gekregen? Dan kun je naar de website van Aime Té gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.