Alibaba reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Alibaba reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Alibaba reviews

Alle beoordelingen over Alibaba op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Alibaba reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Alibaba

Alibaba, dat in 1999 werd gelanceerd, is een van 's werelds grootste toonaangevende platforms voor de wereldwijde groothandel. Wij bedienen miljoenen kopers en leveranciers over de hele wereld. Het merk brengt u honderden miljoenen producten in meer dan 40 verschillende grote categorieën, waaronder consumentenelektronica, machines en kleding.

Kopers van deze producten bevinden zich in meer dan 190 landen en regio's en wisselen dagelijks honderdduizenden berichten uit met leveranciers op het platform.
Welkom in een nieuwe wereld van e-commerce en inkomsten

Alibaba ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Alibaba opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Alibaba op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Alibaba reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Alibaba

9 / 10

De website van Alibaba is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Alibaba is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Alibaba is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Alibaba en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Alibaba

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Alibaba een betrouwbaar bedrijf?

Alibaba heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Alibaba actief?

Alibaba is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Alibaba gekregen? Dan kun je naar de website van Alibaba gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.