Alpha-Shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Alpha-Shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Alpha-Shop reviews

Alle beoordelingen over Alpha-Shop op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Alpha-Shop reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Alpha-Shop

Alpha-Shop biedt de hoogste kwaliteit refurbished en de beste A merk IT apparatuur tegen een zeer scherpe prijs. Alpha-Shop richt haar inkoop op bedrijfsmatig (geleasede) gebruikte IT apparatuur waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. De combinatie van:
• het verkopen van nieuwe en refurbished apparatuur
• deskundig en persoonlijk advies
• standaard 1 jaar garantie
• gratis Windows installatie
• het aftersales contact
• een zeer scherpe prijs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, geeft Alpha-Shop een voorsprong op haar concurrenten.

Alpha-Shop ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Alpha-Shop opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Alpha-Shop op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Alpha-Shop reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Alpha-Shop

9 / 10

De website van Alpha-Shop is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Alpha-Shop is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Alpha-Shop is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Alpha-Shop en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Alpha-Shop

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Alpha-Shop een betrouwbaar bedrijf?

Alpha-Shop heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Alpha-Shop actief?

Alpha-Shop is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Alpha-Shop gekregen? Dan kun je naar de website van Alpha-Shop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.