Alternate reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Alternate reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Alternate reviews

Alle beoordelingen over Alternate op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Alternate reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Alternate

Alternate is dé online computer en elektronica specialist. Ze zijn een aanbieder van IT, huishoud- en verzorgingsproducten. Ons assortiment bevat meer dan 30.000 producten, zoals computeronderdelen, tablets, barbecues, etc.

Ze hebben naast een razend populaire en bekende webshop ook een fysieke winkel in Aartselaar waar klanten terecht kunnen voor hun producten, advies en service na verkoop.

Voor 22:00 besteld, is morgen in huis! Er is geen gratis verzending op Alternate.

Alternate ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Alternate opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Alternate op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Alternate reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Alternate

9 / 10

De website van Alternate is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Alternate is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Alternate is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Alternate en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Alternate

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Alternate een betrouwbaar bedrijf?

Alternate heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Alternate actief?

Alternate is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Alternate gekregen? Dan kun je naar de website van Alternate gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.