Aroma King reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Aroma King reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Aroma King reviews

Alle beoordelingen over Aroma King op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Aroma King reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Aroma King

Aroma King is een jong bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van de beste smaaksensaties voor de beste smaakbeleving voor gebruikers. Alle producten worden in Europa geproduceerd volgens de strengste richtlijnen.

Smaaksigaretten zijn verboden voor de verkoop. Maar Aroma King levert speciale Click balletjes om smaak terug te brengen naar sigaretten. De balletjes worden in de sigarettenfilter geplaatst en vervolgens gebroken, zodat de gekozen smaak vrij komt.

Er zijn talloze smaken beschikbaar en worden minimaal per 50 klik balletjes geleverd. Van menthol tot sinaasappel tot watermeloen; het zit in het assortiment van Aromakingbenelux.nl. Aroma King verkoopt géén sigaretten.

Aroma King ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Aroma King opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Aroma King op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Aroma King reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Aroma King

9 / 10

De website van Aroma King is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Aroma King is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Aroma King is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Aroma King en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Rampzalig!

10 / 10

Je betaald 20€ voor verzending, wat al belachelijk is. 2 weken na het plaatsen en betalen van de verzending is deze nog altijd niet verzonden.
Ik stuur een mail hierover, en schrijf dat in het niet meer wil ontvangen en een terugbetaling wens.
Ze wachten een week met antwoorden, en krijg je als antwoordt: te laat, uw product is al verzonden.
Om dan 4 dagen later nogmaals een mail te krijgen dat het dan pas verzonden was. Oplichters, nooit meer!

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Aroma King

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Aroma King een betrouwbaar bedrijf?

Aroma King heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Aroma King actief?

Aroma King is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Aroma King gekregen? Dan kun je naar de website van Aroma King gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.