Auto5 reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Auto5 reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Auto5 reviews

Alle beoordelingen over Auto5 op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Auto5 reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Auto5

Met meer dan 50 auto-centra in heel België, biedt Auto5 een uitgebreide geografische aanwezigheid. Een netwerk van kwaliteit auto-centra, een bekend merk en aantrekkelijke prijzen maken Auto5 de leidinggevende van auto-centra in België. Auto5 is ook internationaal aanwezig: Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Argentinië, Polen, Hongarije en België... Auto5 behoort tot de groep MOBIVIA GROUPE waarvan de aandeelhouders familiaal en onafhankelijk zijn.

Auto5 ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Auto5 opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Auto5 op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Auto5 reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Auto5

9 / 10
Review Gorilla

De website van Auto5 is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Auto5 is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Auto5 is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Auto5 en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Auto5

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Auto5 een betrouwbaar bedrijf?

Auto5 heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Auto5 actief?

Auto5 is vooral actief binnen de sector(en) autodiensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Auto5 gekregen? Dan kun je naar de website van Auto5 gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.