Bannersetje reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Bannersetje reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Bannersetje reviews

Alle beoordelingen over Bannersetje op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Bannersetje reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Bannersetje

De laatste 10 jaar heeft Bannersetje zich gespecialiseerd in het maken van online banners. Door de jaren heen hebben wij de opkomst van Flash banners gezien, en met dezelfde vaart de verandering naar HTML5 banners. Onze online banner designers hebben deze technieken op de voet gevolgd en dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij een stapje voor op andere partijen.

De ervaring van onze specialisten zie je terug in de resultaten van de banners van onze klanten. De banners worden opgemaakt in de juiste specificaties die de netwerken aangeven en de CTR van de banners zijn aanzienlijk verbeterd.

Naast HTML5 banners voor display, maken wij ook Dynamische en Richmedia uitingen.

Bannersetje ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Bannersetje opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Bannersetje op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Bannersetje reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Bannersetje

9 / 10

De website van Bannersetje is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Bannersetje is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Bannersetje is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Bannersetje en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Bannersetje

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Bannersetje een betrouwbaar bedrijf?

Bannersetje heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Bannersetje actief?

Bannersetje is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bannersetje gekregen? Dan kun je naar de website van Bannersetje gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.