Bellewaerde reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Bellewaerde reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Bellewaerde reviews

Alle beoordelingen over Bellewaerde op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Bellewaerde reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Bellewaerde

Bellewaerde is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in toerisme en vrijetijdsbesteding. De unieke combinatie van natuur, dieren en attracties maakt een dagje uit voor jong en oud steeds weer onvergetelijk.

Bellewaerde ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Bellewaerde opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Bellewaerde op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Bellewaerde reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Bellewaerde

9 / 10

De website van Bellewaerde is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Bellewaerde is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Bellewaerde is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Bellewaerde en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Beest in eten

10 / 10

Ik wilde aan het snoep winkeltje van voor aan de ingang van Bellewaerde een suikerspin kopen en begon te eten er van en mijn vriendin merkte op dat eer een wesp in mijn suikerspin zat dus die was er in geraakt tijdens het maken en ik ga terug naar het winkeltje en zeg wat ik heb gezien en ze zeggen dat ze er niets aan kunnen doen maar ze kunnen me op zen minste een nieuwe gegeven hebben of mijn geld terug gegeven hebben maar dat vonden ze niet nodig ze bleven bij hun standpunt maar dat is heel onhygiënisch onbeleefd personeel.

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Bellewaerde

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Bellewaerde een betrouwbaar bedrijf?

Bellewaerde heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Bellewaerde actief?

Bellewaerde is vooral actief binnen de sector(en) dagje weg.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bellewaerde gekregen? Dan kun je naar de website van Bellewaerde gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.