Belvilla reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Belvilla reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Belvilla reviews

Alle beoordelingen over Belvilla op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Belvilla reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Belvilla

Met 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een van de grootste Europese spelers in de vakantieverhuurbranche. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de UK in een van de vakantiewoningen van Belvilla. In totaal komt dit neer op 4,5 miljoen nachten per jaar. Belvilla maakt sinds 2019 deel uit van de OYO vakantiehuizen.
Consumenten hebben een ruime keuze uit 40.000 unieke, online te boeken vakantiewoningen voor allerlei soorten vakanties in 20, voornamelijk Europese landen. De consument is bij Belvilla verzekerd van een geslaagde vakantie. Voor een onvergetelijke vakantie is er altijd een Belvilla: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod aan unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een week wintersport. Of je nu een vakantiewoning aan het strand, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum wilt, Belvilla heeft unieke vakantiehuizen met typische streekkenmerken op prachtige locaties.

De vakantiehuizen worden op basis van strikte criteria persoonlijk beoordeeld, door in-house specialisten en lokale kopers die de regio goed kennen, voordat de woning onderdeel wordt van het aanbod van Belvilla. De kwaliteit van de woningen wordt samen met de huiseigenaren continu bewaakt. Daarnaast speelt ook de feedback van klanten een belangrijke rol. Belvilla streeft er ook naar om de nieuwste technieken in het hele bedrijf toe te passen.

Belvilla ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Belvilla opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Belvilla op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Belvilla reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Belvilla

9 / 10
Review Gorilla

De website van Belvilla is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Belvilla is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Belvilla is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Belvilla en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Belvilla

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Belvilla een betrouwbaar bedrijf?

Belvilla heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Belvilla actief?

Belvilla is vooral actief binnen de sector(en) vakantie.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Belvilla gekregen? Dan kun je naar de website van Belvilla gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.