Bloombaby reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Bloombaby reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Bloombaby reviews

Alle beoordelingen over Bloombaby op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Bloombaby reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Bloombaby

Bloom is opgericht door vier vaders die modern en praktisch design wilden brengen in de babywereld. Ze wilden producten ontwerpen die passen bij het designgevoel van moderne ouders.
In de afgelopen jaren is Bloom uitgegroeid tot een van de bekendste babymerken en staat het merk voor mooie design producten die tevens functioneel zijn. Bloom - Voor baby’s met stijl.
Bloombaby.nl is de officiële merkvertegenwoordiger van Bloombaby in Nederland, België en Duitsland. Hier vinden mensen het meest complete en up-to-date assortiment Bloom.

Bloombaby ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Bloombaby opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Bloombaby op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Bloombaby reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Bloombaby

9 / 10

De website van Bloombaby is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Bloombaby is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Bloombaby is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Bloombaby en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Bloombaby

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Bloombaby een betrouwbaar bedrijf?

Bloombaby heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Bloombaby actief?

Bloombaby is vooral actief binnen de sector(en) mode en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bloombaby gekregen? Dan kun je naar de website van Bloombaby gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.