Bloompost reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Bloompost reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Bloompost reviews

Alle beoordelingen over Bloompost op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Bloompost reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Bloompost

Met BloomPost verras je iemand op een originele manier met unieke cadeaus bezorgd door de brievenbus. BloomPost is de uitvinder van brievenbus bloemen bezorgd door de brievenbus. BloomPost blijft continue innoveren met nieuwe toffe cadeaus! Zo hebben we brievenbus droogbloemen, brievenbus planten, brievenbus puzzels en meer!

Brievenbus bloemen

Het leuke van brievenbus bloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger maak je compleet met een persoonlijke wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €12,95!

Brievenbus droogbloemen

De duurzame variant van de brievenbus bloemen. Net als de brievenbus bloemen past dit droogbloemenpakketje gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger maak je compleet met een persoonlijke wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €12,95!

Versgarantie

Alle bloemen worden verpakt in een speciaal gepatenteerde folie, zodat ze tijdens hun reis per post vers blijven. Na aankomst staan ze gegarandeerd nog 9 dagen op vaas. BloomPost hanteert lage verzendkosten en bezorgt 6 dagen per week door heel Nederland en België. Bestelling voor 23.00 uur geplaatst, dan wordt het cadeau de volgende dag nog bezorgd.

100% kwaliteitsgarantie

Het droogbloemen boeket wordt door ons designteam samengesteld en met zorg geselecteerd. Online bloemen sturen was nog nooit zo makkelijk. Niet voor niets zijn wij de best gewaardeerde online Bloemist.

Duurzaamheid BloomPost.nl

Als uitvinder van de brievenbusbloemen streven wij naar een transparante bloemen-industrie waarin duurzaamheid centraal staat. Hiervoor werken wij samen met onze kwekers en leveranciers. Duurzaamheid betekent voor ons het aanbieden van eco-friendly producten, de impact op het milieu zo klein mogelijk houden en transparant te zijn over de groene doelstellingen binnen BloomPost.
Onze cadeaus kunnen door de brievenbus en is er geen bezorging per pakketpost nodig. Dit zorgt voor een lagere carbon footprint. Tot slot hebben al onze verpakkingen het fsc keurmerk.

Bloompost ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Bloompost opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Bloompost op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Bloompost reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Bloompost

9 / 10

De website van Bloompost is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Bloompost is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Bloompost is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Bloompost en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Bloompost

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Bloompost een betrouwbaar bedrijf?

Bloompost heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Bloompost actief?

Bloompost is vooral actief binnen de sector(en) diensten en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bloompost gekregen? Dan kun je naar de website van Bloompost gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.