Bungalow.net reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Bungalow.net reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Bungalow.net reviews

Alle beoordelingen over Bungalow.net op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Bungalow.net reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Bungalow.net

Bungalow.Net biedt meer dan 25.000 vakantiewoningen in Europa. Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt.

Onze klantenservice is negentalig: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Hongaars, Roemeens en Tsjechisch. U kunt een verzoek om teruggebeld te worden achterlaten, indien u vragen heeft omtrent een boeking of een woning.

We hebben ook zo’n 10.000 Last-Minute aanbiedingen beschikbaar via Bungalow.Net. In elk jaargetijde zijn deze bijzonder aantrekkelijk.

Bungalow.net ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Bungalow.net opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Bungalow.net op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Bungalow.net reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Bungalow.net

9 / 10
Review Gorilla

De website van Bungalow.net is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Bungalow.net is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Bungalow.net is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Bungalow.net en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Bungalow.net

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Bungalow.net een betrouwbaar bedrijf?

Bungalow.net heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Bungalow.net actief?

Bungalow.net is vooral actief binnen de sector(en) vakantie.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bungalow.net gekregen? Dan kun je naar de website van Bungalow.net gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.