CD-Rom-Land reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

CD-Rom-Land reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

CD-Rom-Land reviews

Alle beoordelingen over CD-Rom-Land op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle CD-Rom-Land reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over CD-Rom-Land

CD-Rom-Land is de grootste computerspeciaalzaak van Brabant met een fysieke winkel, open technische dienst en een webshop. CD-Rom-Land BE staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit en onderscheid zich door maatwerk te leveren. In de webshop levert CD-Rom-Land BE 90% van het assortiment direct uit eigen voorraad. Voor 22:30 besteld, is morgen in huis! Sinds 2009 is CD-Rom-Land BE elk jaar bekroond met de titel 'Beste computerwinkel van Brabant' door ICTWaarborg.

CD-Rom-Land ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over CD-Rom-Land opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van CD-Rom-Land op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

CD-Rom-Land reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over CD-Rom-Land

9 / 10

De website van CD-Rom-Land is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. CD-Rom-Land is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

CD-Rom-Land is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over CD-Rom-Land en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over CD-Rom-Land

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is CD-Rom-Land een betrouwbaar bedrijf?

CD-Rom-Land heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is CD-Rom-Land actief?

CD-Rom-Land is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van CD-Rom-Land gekregen? Dan kun je naar de website van CD-Rom-Land gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.