Centrum Voor Afstandsonderwijs reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Centrum Voor Afstandsonderwijs reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Centrum Voor Afstandsonderwijs reviews

Alle beoordelingen over Centrum Voor Afstandsonderwijs op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Centrum Voor Afstandsonderwijs reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Centrum Voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van professionele thuisstudies.

Bij ons leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van management, sport, coaching, fotografie, beauty, etc. Onze cursussen werden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren!

Professioneel opleidingsaanbod
Wij bieden je een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Wij beschikken over alle troeven en ervaring om jouw opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Onze filosofie
Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een echte ondernemersschool. De selectie van ons personeel is zeer streng. Elke docent die bij ons lesgeeft is een zelfstandig ondernemer die minstens vijf jaar aan de slag is in het vak dat jij gaat volgen. We geven theorie waar dat nodig is, om daarnaast zo veel mogelijk te oefenen in de praktijk. Zo leer jij alle vaardigheden aan die je nodig hebt om als werknemer of zelfstandige te starten. Door in kleine groepen aan de slag te gaan, zorgen we er bovendien voor dat jouw leerervaring steeds optimaal is.

Jij krijgt les professionals uit het vak
Al onze docenten zijn professionals die heel wat succes hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring praktijkgerichte tips en tricks aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien zullen ze je extra informatie geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dat maakt onze school zo uniek in de Benelux!

Erkende kwaliteit
Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen in de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs.

De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd als dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille.

Wie zijn diploma heeft behaald aan onze onderwijsinstelling kan zich aansluiten bij de erkende beroepsvereniging Instituut Voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad voor de zelfstandigen en de KMO in België.

Tot slot werkt onze school nauw samen met het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, wat betekent dat je aan deze onderwijsinstellingen verder kan studeren of vrijstellingen kan bekomen.

Centrum Voor Afstandsonderwijs ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Centrum Voor Afstandsonderwijs opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Centrum Voor Afstandsonderwijs op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Centrum Voor Afstandsonderwijs reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Centrum Voor Afstandsonderwijs

9 / 10

De website van Centrum Voor Afstandsonderwijs is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Centrum Voor Afstandsonderwijs is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Centrum Voor Afstandsonderwijs is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Centrum Voor Afstandsonderwijs en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Centrum Voor Afstandsonderwijs

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Centrum Voor Afstandsonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

Centrum Voor Afstandsonderwijs heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Centrum Voor Afstandsonderwijs actief?

Centrum Voor Afstandsonderwijs is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Centrum Voor Afstandsonderwijs gekregen? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Afstandsonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.