Centrum Voor Avondonderwijs reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Centrum Voor Avondonderwijs reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Centrum Voor Avondonderwijs reviews

Alle beoordelingen over Centrum Voor Avondonderwijs op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Centrum Voor Avondonderwijs reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste kwaliteitsvolle opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs.

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Gerenommeerde docenten
Niet zomaar even wie kan aan onze school lesgeven. Onze selectie van docenten is zeer streng. Elke lesgever moet al minstens 3 jaar lesgeven, en meer dan 5 jaar ervaring hebben in het beroep dat jij gaat studeren. Maar vooral: ze moeten het gráág doen. Je krijgt van onze professionele docenten met veel passie uitgelegd wat vandaag van belang is om jouw beroep succesvol uit te kunnen oefenen.

Unieke leeromgeving
You live, you learn. De professionele wereld evolueert constant. De moderne technologie ook. Onze leslokalen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zijn modern en hygiënisch. Ons instituut is een kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor professionelen. Dit zowel in de klas als online! Zo werken we met een splinternieuwe online leeromgeving met extra lesmateriaal, filmpjes enz. Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

Praktijkgericht les volgen
Het Centrum voor Avondonderwijs geeft je theorie waar nodig, maar dompelt je vooral heel snel onder in de praktijk. Tijdens de lessen oefen je veel zélf. Onze ervaring leert dat je zo het maximale uit je studie haalt én nadien onmiddellijk in een job aan de slag kan. En daar gaat het uiteindelijk om.

CVA biedt je een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Met meer dan tienduizend Belgische en Nederlandse studenten per jaar beschikken wij over alle troeven en ervaring om je opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Voordelen
- Waardevolle diploma’s
- De beste prijs-kwaliteitsverhouding
- Praktijkgerichte opleidingen
- Topdocenten met jarenlange ervaring in het vak
- Moderne leeromgeving
- Campussen overal in Vlaanderen
- Gratis aanvragen van proefhoofdstuk

Centrum Voor Avondonderwijs ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Centrum Voor Avondonderwijs opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Centrum Voor Avondonderwijs op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Centrum Voor Avondonderwijs reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Centrum Voor Avondonderwijs

9 / 10

De website van Centrum Voor Avondonderwijs is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Centrum Voor Avondonderwijs is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Centrum Voor Avondonderwijs is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Centrum Voor Avondonderwijs en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

Centrum Voor Avondonderwijs heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Centrum Voor Avondonderwijs gekregen? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.