Civas reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Civas reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Civas reviews

Alle beoordelingen over Civas op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Civas reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Civas.be

Civas.be positioneert zich in een niche gedeelte van de opleidingen markt door opleidingen aan te bieden die psychologisch van aard zijn. Met een studie van Civas.be geeft u uw persoonlijke of professionele ontwikkeling een nieuwe impuls. Perfect voor het beginnen van een eigen praktijk of voor extra diepgang in het bedienen van cliënten.

Civas ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Civas opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Civas op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Civas reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Civas

9 / 10

De website van Civas is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Civas is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Civas is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Civas en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Civas

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Civas een betrouwbaar bedrijf?

Civas heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Civas actief?

Civas is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Civas gekregen? Dan kun je naar de website van Civas gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.