Curveswear reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Curveswear reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Curveswear reviews

Alle beoordelingen over Curveswear op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Curveswear reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Curveswear

Curveswear is dé specialist op het gebied van Corrigerend Ondergoed of Shapewear voor Vrouwen.

Curveswear is in November 2017 gestart en heeft direct een enorme groei heeft doorgemaakt met name door haar klantgerichte instelling. We geven onze klanten persoonlijk advies indien gewenst maar voorzien de dames bij elke bestelling ook van veel informatie rondom het dragen en gebruiken van corrigerend ondergoed. Ons motto is niet voor niets “Embrace Your Curves”.

We voeren bekende merken zoals Spanx, Simone Perele, PrimaDonna, Maidenform en Magic Bodyfashion en zijn voortdurend op zoek naar shapewear die past bij onze doelstelling. Zo hebben wij ook shapewear voor vrouwen met een maat je meer (tot en met maat 56).

Curveswear ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Curveswear opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Curveswear op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Curveswear reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Curveswear

9 / 10

De website van Curveswear is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Curveswear is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Curveswear is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Curveswear en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Curveswear

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Curveswear een betrouwbaar bedrijf?

Curveswear heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Curveswear actief?

Curveswear is vooral actief binnen de sector(en) mode en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Curveswear gekregen? Dan kun je naar de website van Curveswear gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.