Dekoffiethuiswinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Dekoffiethuiswinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Dekoffiethuiswinkel reviews

Alle beoordelingen over Dekoffiethuiswinkel op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Dekoffiethuiswinkel reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Dekoffiethuiswinkel

De Koffiethuiswinkel is een succesvolle online verkoper van Italiaanse topkoffie, thee en van de ontzettend populaire siropen en toppings van Monin. Al 15 jaar timmeren we aan de weg met de lekkerste koffie, thee en siropen, maar ook voor koffiemachines van Jura en Nivona kun je bij ons terecht. Uiteraard verkopen we ook een zeer breed assortiment aan onderhoudsproducten, cadeaus, accessoires en lekkers voor bij de koffie.

Dekoffiethuiswinkel ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Dekoffiethuiswinkel opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Dekoffiethuiswinkel op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Dekoffiethuiswinkel reviews

5.5 uit 2 reviews
Bestellen
5.5
Prijs
5.5
Levering
5.5
Service
5.5
5.5
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
50%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Dekoffiethuiswinkel

9 / 10
Review Gorilla

De website van Dekoffiethuiswinkel is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Dekoffiethuiswinkel is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Dekoffiethuiswinkel is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Dekoffiethuiswinkel en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Slecht

2 / 10
Anoniem

Grote bestelling koffie geplaatst, versheidsdatum veel te kort bij. Pakket terugsturen verliep heel moeizaam (verkeerd label, mangelende communicatie met nogal schampere en onheuse opmerkingen van koffiethuiswinkel.be, en ja dat onlokt veel misnoegdheid. Caveat emptor.

Bestellen2 / 10
Prijs2 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Dekoffiethuiswinkel

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Dekoffiethuiswinkel een betrouwbaar bedrijf?

Dekoffiethuiswinkel heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 5.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Dekoffiethuiswinkel actief?

Dekoffiethuiswinkel is vooral actief binnen de sector(en) eten & drinken en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Dekoffiethuiswinkel gekregen? Dan kun je naar de website van Dekoffiethuiswinkel gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.