Domitys reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Domitys reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Domitys reviews

Alle beoordelingen over Domitys op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Domitys reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Domitys

DOMITYS, de specialist in het beheer van kwaliteitsvolle en doordachte senioren residenties. De eerste residentie opende in 2001 haar deuren. Ondertussen zijn er al meer dan 140 residenties geopend in Frankrijk, België, Italië, Spanje, Portugal, Mauritius, … DOMITYS is een gevestigde waarde op de Europese markt van seniorenwoningen.

Domitys biedt service residenties voor senioren in 3 verschillende Belgische gemeenten: Antwerpen, Leuven en Auderghem. Door middel van een lead campagne bij Daisycon willen ze geïnteresseerden aantrekken.

Domitys, vrij van zorgen genieten

- Comfortabele en moderne appartementen
- Kwaliteitsvol restaurant ter plaatse
- Diensten op maat om het dagelijkse leven makkelijker te maken
- Bekwame en attente teams
- Maandelijkse animaties

Domitys ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Domitys opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Domitys op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Domitys reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Domitys

9 / 10
Review Gorilla

De website van Domitys is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Domitys is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Domitys is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Domitys en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Domitys

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Domitys een betrouwbaar bedrijf?

Domitys heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Domitys actief?

Domitys is vooral actief binnen de sector(en) vakantie.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Domitys gekregen? Dan kun je naar de website van Domitys gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.