Drogisterij Plus reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Drogisterij Plus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Drogisterij Plus reviews

Alle beoordelingen over Drogisterij Plus op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Drogisterij Plus reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Drogisterij Plus

Drogisterij Plus is een webshop voor alle verzorgingsartikelen voor zowel mannen en vrouwen als baby's en kinderen.

Drogisterijplus.nl biedt A-merken zoals Gillette, Dove, Nivea, Axe, Loreal Paris enz. tot wel 40% goedkoper dan de drogisterij winkels. Dit heeft te maken met het feit dat Drogisterij plus direct gekoppeld is aan een eigen leverancier. Op deze manier kunnen de producten voor minder geld verkocht worden, en onderscheidt het zich van andere drogisterijen.

Drogisterij Plus ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Drogisterij Plus opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Drogisterij Plus op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Drogisterij Plus reviews

9.5 uit 2 reviews
Bestellen
9.5
Prijs
9.5
Levering
9.5
Service
9.5
9.5
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Drogisterij Plus

9 / 10

De website van Drogisterij Plus is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Drogisterij Plus is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Drogisterij Plus is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Drogisterij Plus en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Nul service naar de klant

10 / 10

Via bol.com com kocht ik een luchtreiniger bij drogisterij plus. Na een paar keer gebruiken ging het apparaat al kapot. Omdat bij de beschrijving staat dat er twee jaar garantie is op het apparaat nam ik contact op met de drogisterij. Pas toen bleek dat men er totaal niet is voor de klant. Volgens hen viel het defect buiten de garantie. Toen ik antwoordde dat een apparaat toch echt langer mee hoort te gaan dan één(!) maand werd de toon van de medewerkers onprettig. Men blijft steeds dezelfde boodschap herhalen: het defect komt door gebruik. Natuurlijk heb ik het apparaat gebruikt! Dat moet toch gewoon kunnen? Ik koop hier nooit meer iets.

Bestellen10 / 10
Prijs10 / 10
Levering10 / 10
Service10 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Drogisterij Plus

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Drogisterij Plus een betrouwbaar bedrijf?

Drogisterij Plus heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 9.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Drogisterij Plus actief?

Drogisterij Plus is vooral actief binnen de sector(en) dieet & gezond en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Drogisterij Plus gekregen? Dan kun je naar de website van Drogisterij Plus gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.