Evancy reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Evancy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Evancy reviews

Alle beoordelingen over Evancy op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Evancy reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Evancy

Evancy appartementen en hotelresidenties bevorderen het comfort en welzijn van de gasten. De ontvangst is aangenaam en attent, bezoekers waarderen de uitstekende kwaliteit van de dienstverlening en de vele diensten die hun verblijf verrijken.

Ontdek Hauts-de-France via onze verschillende residenties langs de Opaalkust.

Liever Zuid-Frankrijk? Ontdek onze Vence-residentie en het prachtige uitzicht op de passen.

We bieden echte flexibiliteit in al onze woningen (apart hotel), overnachtingen, opgemaakte bedden, ontbijt, enz ... alles is mogelijk.

Of u nu een familie-ervaring wilt hebben of gewoon wilt genieten van een comfortabele en warme accommodatie na een drukke dag op het werk, Evancy zal u tevreden kunnen stellen.

Voor uw vakantie bieden wij u een echte pauze, ontsnappen aan uw dagelijkse leven en gaan op pad om eindeloze stranden, beschermde natuurgebieden, authentieke steden en dorpen te ontdekken.

Kort of lang verblijf, alleen, met vrienden of familie, u bent hier thuis.

Evancy ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Evancy opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Evancy op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Evancy reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Evancy

9 / 10
Review Gorilla

De website van Evancy is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Evancy is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Evancy is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Evancy en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Evancy

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Evancy een betrouwbaar bedrijf?

Evancy heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Evancy actief?

Evancy is vooral actief binnen de sector(en) vakantie.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Evancy gekregen? Dan kun je naar de website van Evancy gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.