Fjord Red reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Fjord Red reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Fjord Red reviews

Alle beoordelingen over Fjord Red op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Fjord Red reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Fjord Red

Fjord RED is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in vastgoed. Hun focus ligt momenteel vooral op hotelprojecten en publieke parkings, maar in de toekomst zullen ook businessflats en studentenkoten tot het aanbod behoren. Fjord RED maakt deel uit van een sterke Belgische holding met meer dan 45 jaar ervaring. Hun projecten bevinden zich in Brussel. Vlakbij de luchthaven, de NAVO en heel wat internationale bedrijvenparken zoals The
Corporate Village.

Bij Fjord RED willen ze een toegevoegde waarde bieden aan vastgoed. Dit doen ze door enkel bestaande gronden te gaan hergebruiken en prijzen te democratiseren. Daarnaast is Fjord RED ook verantwoordelijk voor het volledige proces: ontwikkeling, bouw, uitbating en eventuele doorverkoop.

Fjord Red ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Fjord Red opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Fjord Red op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Fjord Red reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Fjord Red

9 / 10

De website van Fjord Red is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Fjord Red is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Fjord Red is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Fjord Red en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Fjord Red

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Fjord Red een betrouwbaar bedrijf?

Fjord Red heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Fjord Red actief?

Fjord Red is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Fjord Red gekregen? Dan kun je naar de website van Fjord Red gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.