Flixbus reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Flixbus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Flixbus reviews

Alle beoordelingen over Flixbus op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Flixbus reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Flixbus

Met FlixBus, een jonge mobiliteitsaanbieder van langeafstandsreizen, kunnen klanten duurzaam en comfortabel door Europa reizen. FlixBus biedt klanten de mogelijkheid om op een moderne, betaalbare en handige manier te reizen, hoe klein of groot hun budget ook is. FlixBus is in 2013 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot het grootste busnetwerk in Europa in 26 landen. Het bedrijf heeft sinds de oprichting al meer dan 60 miljoen passagiers mogen verwelkomen. Met technologische innovaties zoals ons elektronische ticketsysteem, de FlixBus-App, gratis Wi-Fi aan boord en GPS-Livetracking maken we een nieuwe manier van reizen mogelijk. FlixBus werkt samen met kleine en middelgrote bedrijven om het netwerk te bedienen. Ga voor meer informatie hier naar de FlixBus-pagina.
Aanbiedingen van FlixBus:
- Tickets vanaf € 5
- Toegang tot het grootste busnetwerk in Europa
- Gratis Wi-Fi aan boord
- Extra beenruimte
- Stopcontacten aan boord
- e-ticket
- de mogelijkheid om boekingen tot 15 minuten voor vertrek te wijzigen
- handbagage en bagage die kan worden opgehangen is gratis

Flixbus ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Flixbus opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Flixbus op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Flixbus reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Flixbus

9 / 10
Review Gorilla

De website van Flixbus is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Flixbus is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Flixbus is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Flixbus en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Flixbus

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Flixbus een betrouwbaar bedrijf?

Flixbus heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Flixbus actief?

Flixbus is vooral actief binnen de sector(en) autodiensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Flixbus gekregen? Dan kun je naar de website van Flixbus gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.