HRK GAME reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

HRK GAME reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

HRK GAME reviews

Alle beoordelingen over HRK GAME op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle HRK GAME reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over HRK GAME

HRK Game is een wereldwijde online game key store met een lange history. HRKGame.com is een e-commerce winkel met de meest bekende spellen in zijn assortiment voor meerdere platforms. Ze bieden Steam, Uplay, Origins en Battle.net spellen aan.

HRK game streeft ernaar om samen te werken met onafhankelijke game development studios zodat ze onze klanten ook de beste indie games kunnen aanbieden.

Ze lanceren een verscheidenheid van giveaway en seizoensgebonden gebeurtenissen. HRK Game heeft ook een nieuws kanaal waarmee ze de community kunnen informeren over de meest belangrijke game gerelateerde ontwikkelingen.

HRK GAME ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over HRK GAME opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van HRK GAME op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

HRK GAME reviews

5.5 uit 2 reviews
Bestellen
5.5
Prijs
5.5
Levering
5.5
Service
5.5
5.5
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
50%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over HRK GAME

9 / 10
Review Gorilla

De website van HRK GAME is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. HRK GAME is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

HRK GAME is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over HRK GAME en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

DO NOT BUY FROM THIS SELLER!

2 / 10
Anoniem

DO NOT BUY FROM THIS MERCHANT!!! sad i didnt see the comments before purchasing. seller demands picture of ID AFTER purchase before delivery. their support chat is trash and never respond to any emails. i cant understand allkeyshop gives this merchant a platform. 0/5 STAY AWAY.

Bestellen2 / 10
Prijs2 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over HRK GAME

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is HRK GAME een betrouwbaar bedrijf?

HRK GAME heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 5.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is HRK GAME actief?

HRK GAME is vooral actief binnen de sector(en) software en programmas.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van HRK GAME gekregen? Dan kun je naar de website van HRK GAME gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.