i-Say reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

i-Say reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

i-Say reviews

Alle beoordelingen over i-Say op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle i-Say reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over i-Say

i-Say is een online-enquête beloningen community aangedreven door Ipsos, een van de grootste en best betalende enquêtes gebaseerde marktonderzoekbedrijven van de hele wereld. Ipsos werkt met 's werelds meest vertrouwde merken en bedrijven om hen te helpen met het verbeteren van hun producten en diensten. Dit alles is mogelijk door middel van feedback en meningen van de gemeenschap leden.
Door lid te worden van i-Say, zullen de gegevens van de consument alleen worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden, zoals vermeld in de Privacy Policy. De inschrijving in de gemeenschap is volledig gratis en aankopen zijn niet nodig.

i-Say ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over i-Say opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van i-Say op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

i-Say reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over i-Say

9 / 10

De website van i-Say is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. i-Say is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

i-Say is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over i-Say en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over i-Say

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is i-Say een betrouwbaar bedrijf?

i-Say heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is i-Say actief?

i-Say is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van i-Say gekregen? Dan kun je naar de website van i-Say gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.