Mr. Survey reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Mr. Survey reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Mr. Survey reviews

Alle beoordelingen over Mr. Survey op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Mr. Survey reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Mr. Survey ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Mr. Survey opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Mr. Survey op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Mr. Survey reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Mr. Survey

9 / 10

De website van Mr. Survey is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Mr. Survey is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Mr. Survey is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Mr. Survey en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Mr. Survey

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Mr. Survey een betrouwbaar bedrijf?

Mr. Survey heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Mr. Survey actief?

Mr. Survey is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Mr. Survey gekregen? Dan kun je naar de website van Mr. Survey gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.