NHA Thuisstudies reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

NHA Thuisstudies reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

NHA Thuisstudies reviews

Alle beoordelingen over NHA Thuisstudies op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle NHA Thuisstudies reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over NHA Thuisstudies (BE)

85 jaar ervaring in afstandsonderwijs.

NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van België. De afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de betrouwbare cursussen en opleidingen van NHA.

NHA is opgericht door een onderwijzer die onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van NHA.

NHA is erkend door de Vlaamse overheid. Hiermee biedt NHA haar cursisten extra zekerheid omdat NHA erkend is als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid voor de KMO-portefeuille. Dit betekent dat NHA de consument alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures kan voorleggen om een kwaliteitsvolle cursus te garanderen. Hierdoor is de consument altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, ontvangt men een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding en een optimale service. Bovendien is NHA afdeling onderwijs ISO 9001 gecertificeerd.

NHA Thuisstudies ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over NHA Thuisstudies opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van NHA Thuisstudies op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

NHA Thuisstudies reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over NHA Thuisstudies

9 / 10

De website van NHA Thuisstudies is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. NHA Thuisstudies is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

NHA Thuisstudies is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over NHA Thuisstudies en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over NHA Thuisstudies

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is NHA Thuisstudies een betrouwbaar bedrijf?

NHA Thuisstudies heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is NHA Thuisstudies actief?

NHA Thuisstudies is vooral actief binnen de sector(en) studie en opleidingen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van NHA Thuisstudies gekregen? Dan kun je naar de website van NHA Thuisstudies gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.