Qallo reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Qallo reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Qallo reviews

Alle beoordelingen over Qallo op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Qallo reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Qallo

Qallo ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Qallo opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Qallo op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Qallo reviews

8.5 uit 2 reviews
Bestellen
8.5
Prijs
8.5
Levering
8.5
Service
8.5
8.5
5 ster
50%
4 ster
50%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Qallo

9 / 10
Review Gorilla

De website van Qallo is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Qallo is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Qallo is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Qallo en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Lekker en verfrissend

8 / 10
Tibor

Qallo maakt zeker weten zeer lekkere oplosmiddelen voor drankjes! Zijn zeer puur van smaak, en ijskoud zijn ze op hun best!

Enkel zou de smaak iets minder intensief mogen zijn. Alsook krijg je van de drankjes (naar mijn mening) een droge mond, en dit is nu net iets waar ik niet van hou.

Desondanks dat zal ik deze blijven bestellen!

Bestellen8 / 10
Prijs8 / 10
Levering8 / 10
Service8 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Qallo

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Qallo een betrouwbaar bedrijf?

Qallo heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 8.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Qallo actief?

Qallo is vooral actief binnen de sector(en) dieet & gezond en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Qallo gekregen? Dan kun je naar de website van Qallo gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.