Remschijf reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Remschijf reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Remschijf reviews

Alle beoordelingen over Remschijf op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Remschijf reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Remschijf.nl

Remschijf.nl is 1 van Nederlands grootste auto-onderdelen webshops in remschijven, remblokken, remklauwen en andere rem- en auto-onderdelen. Ook groeit Remschijf.nl hard in België.
Waarom mensen bij Remschijf.nl kopen Klanten waarderen Remschijf.nl om hun gebruiksvriendelijke website, lage prijzen, uitgebreide betaalmogelijkheden, snelle levertijd en uitmuntende
service.

Remschijf.nl biedt als enige webshop de zekerheid dat een besteld artikel echt op de auto past. Dit kan omdat elke bestelling wordt gecontroleerd door technische specialisten van Remschijf.nl. Door het chassisnummer van de auto te controleren in het dealersysteem weten ze 100% zeker dat een artikel past. Zo hebben klanten van Remschijf.nl nooit verkeerde onderdelen en is er een erg hoge klanttevredenheid.

Remschijf ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Remschijf opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Remschijf op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Remschijf reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Remschijf

9 / 10
Review Gorilla

De website van Remschijf is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Remschijf is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Remschijf is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Remschijf en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Remschijf

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Remschijf een betrouwbaar bedrijf?

Remschijf heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Remschijf actief?

Remschijf is vooral actief binnen de sector(en) autodiensten en webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Remschijf gekregen? Dan kun je naar de website van Remschijf gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.