Sawiday reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Sawiday reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Sawiday reviews

Alle beoordelingen over Sawiday op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Sawiday reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Sawiday

Sawiday ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Sawiday opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Sawiday op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Sawiday reviews

4.3 uit 3 reviews
Bestellen
4.3
Prijs
4.3
Levering
4.3
Service
4.3
4.3
5 ster
33.3%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
66.7%
33% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Sawiday

9 / 10

De website van Sawiday is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Sawiday is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Sawiday is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Sawiday en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Hun slogan “eerlijk en transparant” dien je wel met een serieuze korrel zout te nemen…

2 / 10

Sawiday.be blijkt een kloon te zijn van de Nederlandse website Sanitairwinkel.nl. Beide websites hanteren een gemeenschappelijk klantenbestand. De prijzen op de Belgische website zijn flink duurder dan op de Nederlandse website. Als je in België woonachtig ben je door hen verplicht aan te kopen via de Belgische website en dus de aanzienlijk duurdere prijs te betalen, in mijn geval 121€ versus 96,75€. Als je dit voorlegt krijg je een totaal onzinnige uitleg over BTW en transportkosten die nochtans identiek zijn in beide landen.

Bestellen2 / 10
Prijs2 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Kapot ontvangen? Zelf herstellen!

2 / 10

Bij het installeren van mijn keukenkraan ontdekte ik een lek aan het handvat. Wanneer ik contact opnam met Sawiday wilde ze enkel een nieuw binnenwerk opsturen waardoor ik zelf mijn gloednieuwe kraan mag beginnen openvijzen. Omwisselen zoals elke andere leverancier zou doen vonden zij niet nodig.

Wat een verschrikkelijk slechte service!

Bestellen2 / 10
Prijs2 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Sawiday

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Sawiday een betrouwbaar bedrijf?

Sawiday heeft 3 reviews met een gemiddelde van een 4.3 als klantbeoordeling. Ook geeft 33% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Sawiday actief?

Sawiday is vooral actief binnen de sector(en) webshops en wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Sawiday gekregen? Dan kun je naar de website van Sawiday gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.