SoundImports reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

SoundImports reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

SoundImports reviews

Alle beoordelingen over SoundImports op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle SoundImports reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over SoundImports

Sinds 2015 is SoundImports zich gaan specialiseren in de verkoop van audio-onderdelen en componenten in Europa. Inmiddels zijn ze distribiteur van merken als Dayton Audio, MiniDSP, Peerless by Tymphany, Sure Electronics, Tang Band, Seas, Scan-Speak and SB Acoustics. Ze houden een ruime voorraad aan in Nederland om zo snel mogelijk te leveren aan hun klanten.

Hun focus ligt op het zo goed mogelijk bedienen van hun klanten. Dit doen ze door te excelleren in transparantie, duidelijkheid en know-how. Daarnaast hechten ze veel waarde aan een goed gestructureerde webshop met informatie over de meest actuele voorraad en de levertijden. Ze verzamelen Kiyoh reviews om hun klanten beter te begrijpen en zo hun service te verbeteren. Daarnaast willen ze nieuwe klanten informeren over hun service niveau.

SoundImports ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over SoundImports opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van SoundImports op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

SoundImports reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over SoundImports

9 / 10
Review Gorilla

De website van SoundImports is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. SoundImports is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

SoundImports is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over SoundImports en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over SoundImports

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is SoundImports een betrouwbaar bedrijf?

SoundImports heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is SoundImports actief?

SoundImports is vooral actief binnen de sector(en) webshops.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van SoundImports gekregen? Dan kun je naar de website van SoundImports gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.