Studystore reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Studystore reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Studystore reviews

Alle beoordelingen over Studystore op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Studystore reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Studystore

Wij vinden dat je studietijd de mooiste tijd van je leven hoort te zijn. Een periode waarin je kennis vergaart, inspiratie opdoet en nieuwe vrienden maakt. We zien dat de druk op afstuderen steeds groter wordt. Balans wordt dus steeds belangrijker. Genieten van het studentenleven zonder je prestaties uit het oog te verliezen. Hierbij willen wij je een handje helpen. Zorgen dat je up-to-date blijft en slim met je tijd én geld omgaat. Slim studeren. Studystore.nl

Wat wij doen

Bij ons vind je het grootste aanbod studieboeken, educatieve eBooks en studiemateriaal van Nederland. Wij werken hiervoor nauw samen met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. Zodat jij makkelijk en snel de juiste spullen voor jouw opleiding krijgt.

Als student profiteer je bij Studystore van scherpe kortingen. Ook kun je veel geld besparen met het kopen en verkopen van tweedehands boeken. Studeren is immers al duur genoeg. Daarnaast hebben we regelmatig interessante studydeals, tips en acties voor je. Zo haal je álles uit je studie(tijd)!

Onze mensen

Elke dag werken we bij Studystore met zo’n 100 enthousiaste collega’s om jou te helpen zo efficiënt mogelijk te studeren. In de zomer komen daar in ons distributiecentrum in Emmen bijna 500 extra mensen bij zodat we alle boeken op tijd bij de studenten kunnen bezorgen.

In Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Wageningen vind je onze winkels. Lekker shoppen tussen de colleges door ?

The Learning Network

Studystore is onderdeel van The Learning Network en richt zich op het Hoger Onderwijs. Onze collega’s van VanDijk en Studers horen ook bij The Learning Network-familie.

Studystore ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Studystore opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Studystore op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Studystore reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Studystore

9 / 10

De website van Studystore is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Studystore is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Studystore is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Studystore en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Studystore

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Studystore een betrouwbaar bedrijf?

Studystore heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Studystore actief?

Studystore is vooral actief binnen de sector(en) studie en opleidingen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Studystore gekregen? Dan kun je naar de website van Studystore gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.