Wijkopenautos reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Wijkopenautos reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Wijkopenautos reviews

Alle beoordelingen over Wijkopenautos op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Wijkopenautos reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Wijkopenautos

Wijkopenautos maakt onderdeel uit van de Auto1-Group, de Europese marktleider qua digitale autohandel voor particulieren en professionals. Daarbij is Wijkopenautos de Europese marktleider op het gebied van de tweedehands auto inkoop van particulieren. Met behulp van hun online waardebepaling ontvangen hun gebruikers binnen de 30 seconden gratis de waarde van hun auto. De dagwaarde wordt berekend door simpelweg enkele auto gegevens (merk, model en bouwjaar) en een geldig e-mailadres in te vullen. Dit korte formulier invullen volstaat al om de lead te triggeren.

Wijkopenautos ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Wijkopenautos opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Wijkopenautos op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Wijkopenautos reviews

5.5 uit 2 reviews
Bestellen
5.5
Prijs
5.5
Levering
5.5
Service
5.5
5.5
5 ster
50%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
50%
50% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Wijkopenautos

9 / 10

De website van Wijkopenautos is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Wijkopenautos is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Wijkopenautos is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Wijkopenautos en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Contractbreek

2 / 10

Mijn wagen was een leasing wagen die was afgekocht en heb aangeboden om te verkopen aan wijkopenautos. Ik ben op hun bod ingegaan en heb de contracten ondertekend (onder anderen "verklaring op eer dat er geen schuld ligt op de wagen").
Ik had voor wijkopenautos gekozen om snel mijn auto verkocht te krijgen.
Nu willen ze niet betalen totdat ik een bewijs van afkoop aanlever, terwijl dit expliciet staat vermeld in het contract dat dit niet nodig is als je de "verklaring op eer" hebt ondertekend.
Als repliek zeggen ze dat dit "standaard documenten zijn" en ze wettelijk moeten zien dat er geen financiering aanwezig is. En extra kleine irritante voetnoot: "Indien u het onderzoek blijft belemmeren vragen wij u vriendelijk de wagen terug te komen ophalen en annuleren wij het contract."
Wat me in allerlei moeilijkheden brengt gezien de nummerplaat al is ingeleverd en het voertuig dus is uitgeschreven.
Er zit dus niets anders op om te wachten tot de leasingfirma zin heeft om me een verklaring te bezorgen. Spijtig genoeg is deze PSA, welke niet echt gekend staat voor hun snelle klantenservice.

Bestellen2 / 10
Prijs2 / 10
Levering2 / 10
Service2 / 10
Nee
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Wijkopenautos

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Wijkopenautos een betrouwbaar bedrijf?

Wijkopenautos heeft 2 reviews met een gemiddelde van een 5.5 als klantbeoordeling. Ook geeft 50% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Wijkopenautos actief?

Wijkopenautos is vooral actief binnen de sector(en) autodiensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Wijkopenautos gekregen? Dan kun je naar de website van Wijkopenautos gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.