Just Russel reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review Bezoek de website

Just Russel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website Schrijf een review

Just Russel reviews

Alle beoordelingen over Just Russel op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Just Russel reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Just Russel

Just Russel ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Just Russel opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Just Russel op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Just Russel reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Just Russel

9 / 10

De website van Just Russel is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Just Russel is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Just Russel is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Just Russel en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Just Russel

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Just Russel een betrouwbaar bedrijf?

Just Russel heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Just Russel actief?

Just Russel is vooral actief binnen de sector(en) eten & drinken, studie en opleidingen, webshops en wonen.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Just Russel gekregen? Dan kun je naar de website van Just Russel gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.