Mediapanel reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf zelf een review

Mediapanel reviews, ervaringen en beoordelingen

Schrijf een review

Mediapanel reviews

Alle beoordelingen over Mediapanel op Review Gorilla zijn geschreven door echte consumenten met echte ervaringen. Deze worden niet door ons of iemand anders bewerkt en vormen dus een goede weergave van de ervaringen van de schrijver van deze review. Lees alle Mediapanel reviews en laat eventueel ook zelf een review achter om andere te helpen bij het maken van een goede keuze.

Over Mediapanel

Mediapanel dat respondenten interviewt over wat ze kijken op tv of naar luisteren op de radio.

Hoe werkt het?
MediaPanel is een online panel van het marktonderzoeksbureau Ipsos waarin je als lid dagelijks, in een korte vragenlijst, de televisieprogramma’s die je de dag voordien bekeken hebt kan beoordelen. Daarnaast kan je ook regelmatig deelnemen aan vragenlijsten over radioprogramma’s, televisie en radio in het algemeen of over diverse mediagerelateerde onderwerpen. Door jouw deelname kan je mee vorm geven aan het Vlaamse medialandschap.

Punten sparen: Jouw mening telt, en die is ook geld waard! Voor jouw deelname ontvang je punten op je persoonlijke puntensaldo. Jouw gespaarde punten kan je inwisselen voor mooie prijzen, zoals waardebonnen bij diverse (web)winkels.

Maandelijkse loterij:
Met elke deelname verdien je ook tickets voor de maandelijkse loterij met een prijzenpot t.w.v. €500. Hoe vaker je deelneemt, hoe meer kans je hebt om te winnen.

Lead:
Correct ingevulde gegevens in het aanmeldformulier alsook het invullen van vragenlijst minimaal één maal. Onjuiste gegevens of niet correcte doelgroep mogen worden afgekeurd alsook geregistreerden die nooit de vragenlijst hebben ingevuld.

Targetgroep: Man of vrouw tussen 16 en 35 jaar man en vrouw (focus man)
Nieuwe Belgen - zijzelf of ouders geboren buiten EU15 (ongeacht leeftijd of opleiding).

Lage opleiding (lagere school).

Mediapanel ervaringen en beoordelingen

Een goede of minder goede ervaring is subjectief, wat de ene persoon goed vindt hoeft niet voor iedereen te gelden. Daarom worden alle reviews over Mediapanel opgeknipt in verschillende onderdelen zoals; het bestelproces, de prijs, de levering en bezorging en de service.

Lees dus voortaan alle reviews en beoordelingen van Mediapanel op Gorilla Review en maak zo een doordachte goede keuze alvorens je aankoop online.

Mediapanel reviews

9 uit 1 reviews
Bestellen
9
Prijs
9
Levering
9
Service
9
9
5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
100% zou hier weer kopen

Onze beoordeling over Mediapanel

9 / 10

De website van Mediapanel is door ons geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. Mediapanel is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

Mediapanel is al geruime tijd actief op de Belgische markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. Lees hier alle reviews over Mediapanel en maak zo een goede keuze alvorens je een online aankoop doet.

Bestellen9 / 10
Prijs9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Weer kopen?

Schrijf zelf een review over Mediapanel

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Anoniem blijven

Weer kopen

Veelgestelde vragen

Is Mediapanel een betrouwbaar bedrijf?

Mediapanel heeft 1 reviews met een gemiddelde van een 9 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen. Lees er alles over.

In welke sectoren is Mediapanel actief?

Mediapanel is vooral actief binnen de sector(en) diensten.

Heb je alle reviews gelezen?

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Mediapanel gekregen? Dan kun je naar de website van Mediapanel gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.